• OPĆENITO

  Festival je od trećeg izdanja uvrstio glazbene sadržaje kao popratni program, s posebnom namjerom da se privuče što veći broj mlađe publike te da se javnosti predstave i dodatni glazbeni izričaji poput klezmer glazbe koja je do tada bila nepoznata široj javnosti.

   

  U sklopu glazbenog programa, za vrijeme trajanja Festivala publika ima priliku uživati u osebujnim ritmovima klezmer bendova iz različitih dijelova Europe. Klezmer glazba je nastala iz spoja različitih kultura i tradicionalne židovske glazbe koja uz ritmove jazza stvara ugodan plesni ritam i dobru atmosferu.

   

  Dosad je Festival ugostio grupe The Shuk, Klezmer Connection, Jewzers, Klezmer Reloaded i Paul Brody˙s Sadawi. Osim klezmer glazbe, publici se nude i gostovanja poznatih svjetskih i domaćih DJ-a, koji su glazbeni program Festivala približili mlađoj ciljanoj skupini. Uz renomirane domaće DJ-e kao što su DJ Rea, M.I.L.E., Funk Guru, Philippe, Dj Feelipa, Dj Aeon, Festival je zagrebačkoj publici ponudio i iznimna imena klupske glazbe kao što su KuBo, Stereotyp, Phon.o, Cid Rim & Clonius i Ogris Debris.

 • PROGRAM

  25. Svibanj, Subota / 23:00 / Klub Aquarius

  TULUM

  TULUM PRIJE LJETA

  Festival se od svojih početaka glazbenim programom približava mlađoj, urbanoj ciljnoj skupini te izgrađuje renome nezaobilaznog mjesta klupske glazbe. Uz izuzetne klezmer bandove, Festival je dosad ugostio brojna imena elektronske glazbe kao što su Phon.O, Ku-Bo / Stereotype, Ogris Debris, Cid Rim & Clonius, a zatvaranje ovogodišnjeg Festivala…
  Nema Više

 • GALERIJA

  Neka galerija slika